Project Description

SoliPharma kiest voor Preactor als Advanced Planning & Scheduling oplossing

SoliPharma is toonaangevend in Nederland en gespecialiseerd in het produceren en verpakken van hoogwaardige voedingssupplementen en farmaceutische producten. Om zich nog verder te onderscheiden van andere leveranciers, heeft SoliPharma gekozen voor Preactor Advanced Planning and Scheduling, een softwareoplossing voor productieplanning. Preactor zal door SoliPharma worden ingezet voor de dagelijkse planning van machines, clean rooms, medewerkers, grondstoffen en materialen. Preactor maakt het voor SoliPharma mogelijk betrouwbaar en snel te kunnen leveren tegen acceptabele kosten. De softwareoplossing biedt functionaliteit waarmee complexe planningsvraagstukken eenvoudig opgelost worden.

SoliPharma: Optimalisatie Productieplanning door groei

Op haar website laat SoliPharma weten: ”Door de enorme groei van SoliPharma is het noodzakelijk om de productieplanning volledig te automatiseren. Hiervoor werken wij samen met het bedrijf Evologics, die zorg draagt voor de installatie en implementatie van het programma Preactor 400APS, waardoor de productieplanning van SoliPharma geoptimaliseerd wordt.’’

 

ERP systeem Integratie

Preactor zal in samenwerking met Victor Holland, leverancier van Exact Globe, geïntegreerd worden met het ERP systeem. Preactor biedt naast een overzichtelijk grafisch planbord en “drag and drop” functionaliteit, de mogelijkheid om tegen eindige capaciteit te plannen. Op deze manier kan SoliPharma ruim van te voren inspelen op capaciteit- issues. Daarnaast worden inkooporders, productieorders van halffabricaten en verpakkingen en de verkooporders aan elkaar gelinkt, zodat tijdige uitlevering van verkooporders is gewaarborgd.
 
Martijn Donkersloot, Senior Sales Consultant van Evologics: “Preactor biedt veel toegevoegde waarde voor SoliPharma. Jaap Schiebergen, eigenaar van SoliPharma begrijpt dat het inspelen op klantwensen steeds belangrijker wordt. Hiermee creëert hij een voorsprong op andere leveranciers. Echt een mooi bedrijf om mee samen te werken!”