CUSTOMER SPOTLIGHT

SoliPharma kiest voor Preactor als Advanced Planning & Scheduling oplossing

Preactor zal in samenwerking met Victor Holland, leverancier van Exact Globe, geïntegreerd worden met het ERP systeem.

Lees meer »REFERENTIES

 • Kubizz

  Noga en cake uit Brazilië, zuurtjes uit Afrika, noodles uit China en chocolade en Ice Pops uit Engeland, het is maar een greep uit het assortiment dat im- en exportbedrijf Kubizz uit Zevenbergen de Nederlandse retailer binnen food en out of home te bieden heeft. Producten van een goede kwaliteit die met behoud van een prima marge tegen een aantrekkelijke consumentenadviesprijs in de schappen kunnen liggen. Structureel of op in/out basis.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Cugla Concrete Solutions

   
  Cugla heeft de afgelopen veertig jaar een uitstekende reputatie opgebouwd als producent van hulpstoffen voor beton en cementgebonden speciaalmortels.
   
  De betonmortelindustrie, de betonproductenindustrie en aannemers in de bouw vertrouwen dagelijks op onze producten en op de technische knowhow van onze specialisten en adviseurs.
   
   
  De afgelopen decennia wist Cugla haar marktaandeel substantieel te vergroten dankzij innovatieve en hoogwaardige producten. Onze afdeling R&D heeft hierin een leidende rol, vaak in nauwe samenwerking met opdrachtgevers.

  Victor Holland heeft het vertrouwen gekregen deze gevoelige en complexe processen binnen Globe en Exact Synergy te mogen automatiseren.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Sauflon Pharmaceuticals

  Marktleider in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van vloeistoffen voor contactlensnazorg
  Sauflon is momenteel marktleider op het gebied van contactlensvloeistoffen in het Verenigd Koninkrijk en toonaangevend op de markt van multifunctionele vloeistoffen – de snelst groeiende sector op de markt voor contactlensnazorg – zowel wat betreft volume als waarde. De kwalitatief hoogwaardige contactlenzen en nazorgproducten worden door opticiens, optometristen, oogartsen en professionals voor oogzorg in meer dan vijftig landen gebruikt.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • SoliPharma

  Het Noord-Brabantse SoliPharma is in 2000 opgericht door vader Fred en zijn twee zoons Erik en Jaap Schiebergen. Inmiddels is het een toonaangevend bedrijf op het gebied van de ontwikkeling, productie en verpakking van voedingssupplementen en farmaceutische producten. Klanten zijn grote farmaceutische ondernemingen in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft een certificaat voor Good Manifacturing Practice, een belangrijk kwaliteitskeurmerk in de geneesmiddelen- en voedingsmiddelenindustrie. SoliPharma is er dan ook zeer op gespitst dat het productieproces vlekkeloos en geheel volgens de wettelijke regels verloopt. Als het gaat om de toekomst, streven de Schiebergens ernaar het bedrijf de komende jaren organisch verder te laten groeien.

  Uitbreiding in goede banen leiden
  Nadat SoliPharma het levenslicht zag, groeide de orderportefeuille al snel. Schiebergen: “Met groeipercentages van boven de 10 procent per jaar is het cruciaal om ervoor te zorgen dat je als bedrijf niet uit je voegen barst.” Daarom schaften de Schiebergens in 2002 de oplossing rondom het financiële proces van Exact Globe aan. “Daarmee zorgden we voor een overzichtelijke en efficiënte boekhouding”, zegt Schiebergen. SoliPharma profiteert daar nog altijd van; de module zorgt voor centrale opslag van gegevens, voorkomt dubbele invoer en verkleint de foutmarge. Ook is het eenvoudig om handige financiële rapportages op te vragen.
   
  Complex productie- en inkoopproces
  Het productie- en inkoopproces van SoliPharma is complex. “De samenstelling van een artikel bijvoorbeeld, steekt heel nauw”, zegt Schiebergen. “Er gaan verschillende grondstoffen in vastgestelde hoeveelheden in. De samenstelling moet bovendien door verschillende medewerkers worden goedgekeurd. Daarnaast kunnen de mengverhoudingen veranderen, waardoor we een nieuwe versie van een artikel krijgen.” Maar dat is niet alles, want de grondstoffen hebben ook nog eens tientallen kenmerken, zoals de leverancier, de prijs, de levertijd en eventuele certificaten. Tot slot is het voor de service van groot belang dat SoliPharma de voorraden op orde heeft. Want alleen dan kan het bedrijf aan zijn klanten realistische levertijden doorgeven.  Tijd voor goede werkprocessen
  De uitdagingen waar het productie- en inkoopproces SoliPharma voor stelde, zetten de Schiebergens aan het denken. Ze zochten naar een ICT-oplossing die structuur kon aanbrengen. De keuze viel al snel op Exact Software. “We hadden al goede ervaring met de financiele applicatie van Exact Software”, vertelt Schiebergen. “Daarnaast verliep – en verloopt – de samenwerking met Exact partner Victor Holland soepel. We hebben een gelijkwaardige relatie en de consultants kennen ons bedrijfsproces. Daarom besloten we Victor Holland de logistieke en productieprocesen te laten optimaliseren met behulp van uitbreidingen naar de ERP applicatie van Exact Globe aangevuld met Exact Synergy en een naadlozeoplossing op maat. Hiermee creëren we grip voor onze  inkoop en productie.” 
   
  Material Requirement Planning (MRP): afstemming tussen orders en voorraad
  Een goede afstemming tussen orders enerzijds en bevoorrading anderzijds – ga er maar eens aan staan. Zeker bij ingewikkelde productieprocessen is dit een tijdrovende uitdaging die om uiterste precisie vraagt. Schiebergen: “We willen niet te veel voorraden hebben, maar ook niet te weinig. Daarnaast willen we onze producten natuurlijk op tijd leveren, de MRP-module (Material Requirements Planning) zorgt daarvoor. Dat scheelt ons enorm veel tijd. Voorheen plaatsten we orders in Excel-sheets en rekenden we zelf uit hoeveel grondstoffen we nodig hadden en wat dat betekende voor onze voorraden. Nu gebeurt dat allemaal automatisch, we voeren alleen de order in. Daar rolt vervolgens een MRP-advies uit voor inkoop en productie.”
   
  Gestroomlijnd fiatteringsproces bij nieuwe grondstoffen
  SoliPharma gebruikt ruim duizend grondstoffen en materialen, die allemaal hun eigen kenmerken hebben, meestal tussen de tien en twintig per grondstof. “Deze kerngegevens zijn cruciaal voor ons productieproces”, zegt Schiebergen. “Als er fouten in sluipen, kan dat verderop in het proces grote gevolgen hebben. Daarom is het erg belangrijk dat de gegevens correct in onze administratie terechtkomen.” Dat gebeurt via een workflow, een digitaal werkproces waarbij de gegevens langs verschillende personen die er hun toevoeging aan geven of goedkeuring doen voordat ze definitief worden toegevoegd aan de goedgekeurde grondstoffen.
   
  Inkooporders meteen afboeken op de voorraad
  Als er een order binnenkomt, volgt een vast proces. Als er nieuwe grondstoffen worden afgeleverd, gaan ze eerst in quarantaine. Na vrijgave voert een medewerker ze door in Exact Globe. Daarna kunnen ze gebruikt worden. Vervolgens stelt een medewerker een stuklijst samen, met daarop de grondstoffen en de hoeveelheden die nodig zijn. Vervolgens wordt deze stuklijst via een workflow goedgekeurd door een zogenaamde ‘qualified person’. Dan kunnen de grondstoffen worden verzameld en kan het productieproces beginnen. Via een eigen weegprogramma, dat is gekoppeld aan de database van Exact Globe, worden de verbruikte grondstoffen via lotnummers meteen afgeboekt op de voorraad. Zo blijft de voorraad inzichtelijk en kan SoliPharma het gebruik van grondstoffen altijd traceren.  
   
  Uitstekende combinatie van database en werkprocessen
  Schiebergen vertelt dat de combinatie van Exact Globe en Exact Synergy uitstekend werkt. “Exact Globe zorgt voor een kloppende, betrouwbare database. Met Synergy zorgen we voor goed doordachte werkprocessen. De workflows zorgen ervoor dat je precies weet bij wie een bepaalde vraag ligt. Daar kun je meteen op managen.” Gedateerde manieren van werken, bijvoorbeeld met geïmproviseerde briefjes, nodeloze cc’s aan collega’s en bureaus vol met papieren documentatie, behoren dankzij Exact Synergy bij SoliPharma definitief tot het verleden. “En dat levert tijdwinst op”, zegt Schiebergen. “Daarnaast kunnen we dankzij het systeem flexibel en transparant zijn in onze dienstverlening. We zien direct of en wat we moeten inkopen, en we hebben snel de levertijd paraat.”
   
  Oplossing groeit mee met de organisatie
  Dat de programmatuur van Exact Software flexibel en modulair werkt, is voor SoliPharma een groot voordeel. Schiebergen: “Je kunt je ERP-systeem op je eigen tempo laten groeien. Dat werkt ook het beste. Als je alles tegelijk doet, gaat het allemaal veel te snel.” Net zoals hij zijn bedrijf het liefst organisch ziet groeien, kiest Schiebergen daarom voor geleidelijke doorontwikkeling van zijn automatisering. “Zo kun je de automatisering als het ware met je organisatie laten meegroeien. Dat doen we steeds in nauwe samenwerking met Victor Holland.”
   
  Toekomstplannen voor HRM en wellicht inkomende facturen
  Kijkend naar de toekomst ziet Schiebergen het wel gebeuren dat hij ook zijn HRM-data en – processen gaat onderbrengen in Exact Globe en Exact Synergy. “Nu hebben we een apart softwarepakketje voor onze urenregistratie. En een aantal ouderwetse archiefkasten.” Daarvoor in de plaats brengt hij graag alle HRM-gegevens onder in Exact software. “Dus niet alleen tijdregistratie, maar ook ziektemeldingen, functioneringsgesprekken, verlofaanvragen en vakantieroosters.”
   

  Voordelen

  •                 Monitoring en sturing van kritieke bedrijfsprocessen
  •                 Flexibele dienstverlening dankzij helder order- en voorraadbeheer
  •                 Kerngegevens overal en altijd beschikbaar
  •                 Totaal kwaliteitssysteem om hoogwaardige producten te leveren
  •                 Betrouwbare data

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Tevan BV

  Tevan BV richt zich op het produceren van milieuvriendelijke producten voor de sport & recreatie, industrie, reinigings- en desinfectiesector. De missie van Tevan is om erkend te worden als een internationale speler in gestabiliseerde waterstof peroxide. Met toelatingen, documentatie en expertise zal Tevan in staat zijn om haar schoonmaak-, desinfectie- en water behandeling markt te vergroten.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Manntech BV

  Manntech ontwerpt en produceert gevelonderhoudsinstallaties voor gebouwen over de gehele wereld. Centraal in het denken en doen van Manntech staan kwaliteit en doelmatigheid zoals blijkt uit de certificaten ISO 9001-2000 en VCA. De toepassing van beproefde kerncomponenten waarborgen een constante kwaliteit bij standaard- en speciale installaties. Het productieprogramma omvat standaardmachines voor geringe hoogten en eenvoudige gevels, kraaninstallaties voor grotere hoogten en verspringende gevels, geavanceerde speciale ontwerpen voor uitzonderlijke gebouwen en ladders en werkbruggen.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Regionale Milieudienst West-Brabant

  De Regionale Milieudienst West-Brabant (RMD) voert in opdracht van gemeenten in West-Brabant milieutaken uit in het kader van de Wet milieubeheer. Naast deze uitvoerende en controlerende taken coördineert de dienst op regionaal niveau voor gemeenten een aantal zaken binnen het beleidsterrein milieu.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Juzt Jeugdzorg

  Visie
  Ouders en kinderen zijn onlosmakelijk verbonden. Zij zijn de hoofdrolspelers in opgroeien en opvoeden. Met als doel dat kinderen en jongeren zich kunnen ontplooien en zo volwaardig mogelijk kunnen participeren in onze samenleving. Toch gaat opvoeden en veilig opgroeien soms niet vanzelf. Juzt kan dan ondersteuning en hulp bieden, liefst in de eigen omgeving, zo licht als mogelijk en zo intensief als nodig. Juzt gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en ieder die er voor hen toe doet naar passende oplossingen. Daarbij zijn de rechten van het kind leidend.

  Missie
  De visie en de kernwaarden zijn samengevoegd in de volgende missie: Juzt helpt jeugd en ouders als opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaan. Samen met hen en ieder die er voor hen toe doet. Snel of met lange adem, zoveel als nodig om zelf weer verder te kunnen.

  Kernwaarden
  De kernwaarden van Juzt zijn: verbinding, vertrouwen en vakmanschap en daarmee herkenbaar voor client, medewerker en (maatschappelijke) opdrachtgever.

  Personeel
  Juzt telt momenteel (peildatum: 1-3-2013) 927 medewerkers. Daarvan werken er 848 in het primaire proces: 459 pedagogische medewerkers, 118 ambulante hulpverleners, 83 therapeuten/(para)medische medewerkers, 43 medewerkers Pleegzorg, 41 leidinggevenden en 104 ondersteuners van het primaire proces. Daarnaast werken 79 mensen bij een ondersteunende dienst. Behalve deze 927 medewerkers heeft Juzt 125 stagiaires en 65 vrijwilligers.

  Locaties
  Juzt heeft twaalf locaties in Breda, Etten-Leur, Rijsbergen, Oosterhout, Roosendaal en Kortgene (Zeeland). Daarnaast worden op talloze adressen kinderen en jongeren in gezinshuizen/begeleid wonen en pleeggezinnen opgevangen. Crisisopvang gebeurt op één locatie in Breda. Juzt biedt op vijf locaties (Breda, Rijsbergen, Oosterhout, Roosendaal en Bergen op Zoom) multidisciplinaire dagbehandeling aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

  Cliënten
  Het cliëntenbestand van Juzt in 2012 telde 3600 personen.

  Victor Holland heeft het vertrouwen gekregen deze gevoelige en complexe processen binnen Globe en Exact Synergy te mogen automatiseren in samenwerking met de zorg adviesorganisatie Valentis (www.valentis.nl).

   

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Woodflame en Energy Pallets

  Woodflame Moerdijk b.v. produceert verschillende typen haardblokken welke te gebruiken zijn in open haarden, vuurkorven en gesloten kachelsystemen van > 5 KW.
  Een speciaal product is de schoorsteenveger.
  Bij verbranding van dit product vallen er roetdeeltjes uit de schoorsteen naar beneden en wordt uw schoorsteen gereinigd van teer.
  Een speciaal verzekeringscertificaat kan worden toegevoegd aan dit product.
  De schoorsteenveger is gepatenteerd.

  Woodflame Moerdijk b.v. brengt verschillende andere producten op de markt om het vuurassortiment compleet te maken zodat u verzekerd bent van een gezellig en comfortabel vuur, zomer en winter

  Energy Pellets Moerdijk b.v. produceert houtkorrels, een hoge kwaliteit CO2-neutrale brandstof, voor gebruik in Energiecentrales en Verwarmingssystemen.

  Het bedrijf heeft een uitstekende ontsluiting voor vervoer per boot, trein en vrachtwagen.

  De beheersing van de logistieke en productie processen wil de Labee Groep nog optimaler uit kunnen voeren. 
  Labee Holding Moerdijk BV heeft het vertrouwen gegeven aan Victor Holland om dit uit te voeren.
  Hiervoor wordt onder andere de productielogistieke software van Exact Globe in combinatie met MRP toegepast. 
   

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Led's Progress

  Led's Progress legt zich toe op LED indoor verlichting voor zowel openbare gebouwen als woningen. De ontwikkeling van LED verlichting is continue in beweging en het kritisch volgen en toepassen hiervan is een van de specialiteiten van Leds Progress B.V.

  De kennis die Quinten van de Vrie heeft opgebouwd in de verlichtingsontwikkeling vormen de voedingsbodem voor het starten van een eigen bedrijf: Leds Progress B.V. in Heinkenszand.

  Het bedrijf legt zich toe op LED indoor verlichting voor zowel openbare gebouwen als woningen. De ontwikkeling van LED verlichting is continue in beweging en het kritisch volgen en toepassen hiervan is een van de specialiteiten van Leds Progress B.V.

  Wat gaat Leds Progress B.V. precies doen?
  De door ons ontwikkelde LED producten voor binnenhuis verlichting willen wij aanbieden aan grote bedrijven die dit vervolgens op de markt brengen. LED wordt steeds interessanter omdat de kosten en milieuoverwegingen bij aanschaf van verlichting een steeds grotere rol gaan spelen. Door het volgen van de markt proberen we nieuwe trends te ontdekken en daar een product van te maken. We concentreren ons eerst op de technologie, ontwerpen dan een bouwblokachtig systeem en leveren de uiteindelijke vorm van het product naar de wens van de klant.
   
  In eerste instantie wil Led's Progress een plaats veroveren in de LED markt die nog  legio groeikansen heeft. "We staan nog maar aan het begin. Snel groeien is niet onze eerste vereiste. Als klein bedrijf kan je sneller op nieuwe trends en de vraag van de consument inspringen." aldus Quiten van de Vrie, directeur van Led's Progress.
   
  Waarom is het product innovatief te noemen?
  Onze verwachting is dat de led lamp als volgt bij de consument gaat komen.
  Fase 1: De bestaande lampen worden omgewisseld door led lampen die ook voorzien zijn van de bekende fittingen.
  Fase 2: De fittingen verdwijnen en de leds worden onderdeel van het verlichtingstoestel. Hierbij zorgt de behuizing van het verlichtingstoestel voor de hitteafvoer.
  Fase 3: Omdat de leds toch al op een printplaatje worden gezet is het een kleine stap om daar extra electronica bij te plaatsen. Zo ontstaan de intelligente led verlichtingsarmaturen. Daar zijn dan weer verschillende toepassingen voor zoals antenne’s voor wireless aansturing, sensoren en zelfs camera’s zodat je op je I-Phone kunt zien wat er thuis gebeurt.

  Wij richten ons met name op de laatste fase. Mede door onze gepatenteerde reflectorspiegel hebben wij inmiddels een voorsprong opgebouwd op de concurrentie.

  Automatisering
  Om de processen voor inkoop, verkoop, CRM en beheren van de stuklijststructuren in goede banen te leiden heeft Led's Progress besloten tot de aanschaf van Exact software. Met Exact Globe en Exact Synergy Enterprise heeft Led's Progress een sterke basis in huis om optimaal grip te houden op de wereldwijde organisatiestructuur.

  Victor Holland heeft het vertrouwen gekregen de complexe processen te vertalen naar een bruikbare oplossing.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Sluiskiltunnel

  De brug bij Sluiskil over het Kanaal van Gent naar Terneuzen is een knelpunt voor het wegverkeer. De brug staat gemiddeld 23 keer per dag open voor scheepvaart. Dat is wel meer dan vijf uur! Dit zorgt voor lange wachttijden Een oplossing komt dichterbij: de plannen voor een tunnel worden nu verder uitgewerkt.

  De huidige brugopeningen zorgen voor lange wachttijden. Dit leidt tot extra kosten voor het wegverkeer en de scheepvaart en veroorzaakt economische schade. Bovendien maken veel mensen gebruik van een andere route, vaak door de kernen van Terneuzen en Sas van Gent. Dit sluipverkeer, waaronder ook veel vrachtverkeer, veroorzaakt onveilige situaties, hinder en milieuoverlast in die kernen. Om de doorstroming van het verkeer te verbeteren en het sluipverkeer terug te dringen, zijn maatregelen nodig. Daarom komt er een tunnel die het Kanaal van Gent naar Terneuzen kruist: de Sluiskiltunnel.

  Dit complexe project wordt naar verwachting eind 2014 afgerond. De beheersing van de budgetten en financiele stromen wordt gevoerd in de software van Exact.

  Victor Holland heeft het vertrouwen gekregen grip te geven op deze processen met Exact Globe. 

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Westerscheldetunnel

  De taak van de N.V. Westerscheldetunnel in de komende dertig jaar is helder: het winstgevend exploiteren van de Westerscheldetunnel. Daarnaast willen we dat klanten het 'tunnelen' positief ervaren. Dus veilig, snel en comfortabel naar de overkant.

  De N.V. Westerscheldetunnel is een private onderneming die een openbare weg beheert en daardoor een in Nederland unieke ervaring heeft met tolinning, tunnel- en wegbeheer en onderhoud, verkeersmanagement en verkeersveiligheid. De ambitie is, vooral met het oog op de invoering van de kilometerheffing, deze kennis en ervaring breder in te zetten.

  De N.V. Westerscheldetunnel is de eerste toloperator die een contract heeft afgesloten met Movenience. Vanaf medio 2009 zullen alle transacties met de t-tag worden afgewikkeld door Movenience. De beide partijen hebben daarvoor een Service Level Agreement (SLA) afgesloten.

  Victor Holland heeft het vertrouwen gekregen grip te geven op de financiele processen met Exact Globe die hierbij komen kijken.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Koninklijke Maatschap de Wilhelminapolder

  De KMWP is een landbouwbedrijf dat ontstond na inpoldering van ondermeer de schorren Goenje, Hongersdijk en Mosselbank. Op een veiling in april 1809 kocht een groepje Rotterdamse kooplieden deze schorren. Zij dachten geld te kunnen verdienen aan de verkoop van de gronden. Bedijking en de bouw van de sluis kostte echter meer dan verkoop zou opbrengen. Er zat dus niets anders op dan zelf een agrarische onderneming te beginnen. Sindsdien wordt dit bedrijf in eigen beheer geëxploiteerd en is het aantal eigenaren uitgegroeid tot ruim 365.

  Na het besluit om zelf te gaan ‘boeren’ zijn er 6 hofsteden gebouwd. Later zijn daar de Meestoof ‘Zeeland’ en -‘Holland’ bijgekomen. De meestoof ‘Holland’ is uitgegroeid tot de hoofdvestiging van het bedrijf. De hofsteden hebben tegenwoordig allemaal verschillende functies.

  ligging Wilhelminapolder

  Het bedrijf is in eigendom van zo'n 350 maten. Er werken 18 mensen. Vier daarvan werken op het kantoor, de rest werkt in de productie van onze gewassen. We hebben een eigen monteur en smid voor de machines en allerhande specialismen in huis. Het bedrijf is gespecialiseerd in de vermeerdering van zaaigranen en pootgoed (van aardappelen). Door de verwerking van deze producten in de winter is er ook 's winters ruim voldoende werk.

  Met 1300 hectare die jaarrond bewerkt moet worden is een goed functioneel machinepark noodzakelijk. Alle benodigde machines hebben we dan ook in eigen beheer. Onze nieuwste machines en tractoren zijn allemaal voorzien van GPS-mogelijkheden. Hierdoor kunnen we ze goed inzetten voor ons onderzoek naar precisielandbouw.

  Om de processen op kantoor in goede banen te leiden heeft Victor Holland het vertrouwen gekregen om met Exact Globe en Exact Synergy gript te geven op de grote hoevelheid informatie die dagelijks te verwerken valt.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Ziekenhuisapotheek Noord-Oost Brabant

  De Ziekenhuisapotheek Noordoost-Brabant (ZANOB) kent een lange bestaansgeschiedenis. In 1780 werd bij het Groot Ziekengasthuis in 's-Hertogenbosch, als één van de eerste ziekenhuizen in Nederland, een ziekenhuisapotheek ingericht. Later werd de apotheek van het Groot Ziekengasthuis de Centrale Apotheek voor de Godshuizen. ZANOB is ontstaan uit de samenvoeging van de Centrale Apotheek van de Godshuizen en de Stichting Centrale Ziekenhuisapotheek in 1998.

  Onze propositie:
  ZANOB levert volledige, integrale, ingebedde, kosteneffectieve farmaceutische dienstverlening:

  1. geneesmiddeldistributie, intramuraal en transmuraal
  2. therapiebegeleiding en advisering
  3. farmaceutische bereidingen
   • Service voor derden (openbare apotheken, zelfstandige klinieken en instellingen, enz.)
   • laboratorium- en toxicologisch onderzoek
  4. opleiding, onderwijs en onderzoek
  5. bevordering medicatieveiligheid en doelmatig geneesmiddelengebruik

  ZANOB behoort tot de grootste ziekenhuisapotheken in Nederland. De schaalgrootte stelt ZANOB in staat geneesmiddelen scherp in te kopen. ZANOB rekent aan de deelnemers de netto inkoopprijs van de geneesmiddelen door, zonder toeslag, zodat zij optimaal profiteren van de inkoopvoordelen die ZANOB bedingt.

  ZANOB beschikt in eigen beheer over de systemen en apparatuur t.b.v. ATC-verpakking voor onder meer de levering van geneesmiddelen aan Verpleeg- & Verzorgingsinstellingen (V&V) en de thuiszorg. Instellingen die van deze dienstverlening gebruik maken profiteren direct van de inkoopvoordelen die ZANOB bedingt en worden op farmacotherapeutisch gebied geadviseerd en ondersteund door ziekenhuisapothekers.

  Organisatie ZANOB:
  ZANOB is verdeeld in twee clusters, één voor de Farmaceutische Dienstverlening & Distributie en één voor de Farmaceutische Bereiding & Laboratorium. Beide clusters worden ondersteund door de afdelingen Kwaliteitsbeheer, Bedrijfsbureau en Personeel & Organisatie.

  Directie, ondersteunende afdelingen en het cluster Farmaceutische Bereiding & Laboratorium zijn gevestigd op de centrale locatie van ZANOB aan de Hervensebaan in 's-Hertogenbosch. Het cluster Farmaceutische Dienstverlening & Distributie is actief op in totaal acht locaties bij vestigingen van de deelnemers van ZANOB in 's-Hertogenbosch, Vught, Boxtel, Rosmalen, Veghel en Oss.

  ZANOB exploiteert t.b.v. de patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis een transmurale apotheek, de Jeroen Bosch Apotheek.

  In totaal heeft ZANOB ongeveer 150 medewerkers in dienst.

  Victor Holland heeft het vertrouwen gekregen om de processen binnen de ZANOB te automatiseren.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Wubben Afvalstoffen

  Met de jaren zijn de milieu-inzichten en eisen sterk veranderd. Konden wij in het begin alleen maar volgen, tegenwoordig lopen wij vooruit op deze ontwikkelingen. Verbeteren van kwaliteit is voor ons een doel op zich geworden. Wubben investeert daardoor niet alleen in productiemiddelen maar ook in het milieu. Vanzelfsprekend bezitten wij alle benodigde vergunningen en voldoen wij aan alle milieueisen.

  De grote kracht van Wubben is terug te vinden in de flexibiliteit van de mensen en kennis van afvalstoffen. De kennis wordt gecontinueerd en vergroot door specifieke opleidingen. De flexibiliteit wordt gewaarborgd door de hechte samenwerking tussen de mensen onderling. Samen bewaken zij de kwaliteit van onze dienstverlening.

  Met de jaren zijn de milieu-inzichten en eisen sterk veranderd. Konden wij in het begin alleen maar volgen, tegenwoordig lopen wij vooruit op deze ontwikkelingen. Verbeteren van kwaliteit is voor ons een doel op zich geworden. Wubben investeert daardoor niet alleen in productiemiddelen maar ook in het milieu. Vanzelfsprekend bezitten wij alle benodigde vergunningen en voldoen wij aan alle milieueisen.


  De inzameling van de afvalstoffen wordt verzorgd vanuit Roosendaal (Noord-Brabant), Elst (Gelderland) en Gasselte (Drenthe). In Roosendaal staat tevens de installatie voor bewerking en zuivering van afgewerkte olie.

  Victor Holland heeft al 15 jaar het vertrouwen van Wubben om de financiele processen binnen het bedrijf te automatiseren.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Tsantos - Griekse wijnen

  Tsantos B.V. is een moderne groothandel voor de horeca en kantines. Het werkgebied is heel Nederland.
  Tsantos B.V. biedt u als totaalleverancier een uniek en compleet pakket food en nonfood producten aan. Het uitgebreide assortiment bevat bijna alles wat horeca en kantines nodig hebben. Leveringen worden franco bezorgd op het door u opgegeven adres. Bestellingen kunnen 24 uur per dag worden doorgegeven en worden op vaste dagen in de week bezorgd. Alles onder één dak, alles in één hand.
  glas Griekse wijn

  Victor Holland heeft al vele jaren het vertrouwen van Tsantos om de logistieke processen rondom deze lekkernijen te verzorgen.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Matex Matrassen

  MATEX Matrassen b.v. is een producent van matrassen en slaapsystemen.  Matex; kwaliteitsmatrassen van eigen bodem !

  Een team van specialisten is dagelijks in de weer om onze matrassen en box-springs te produceren voor een steeds groeiende klantenkring. Dankzij uitgekiende werkmethodes zijn we in staat om prijsgunstig te kunnen produceren.


  Aan onze grondstoffen stellen wij hoge kwaliteitseisen. Ze worden door gerenommeerde fabrikanten uit binnen- en buitenland geproduceerd. Met behulp van een standaard steekproefsysteem controleren wij onze materialen op gewicht, dichtheid, treksterkte, kleurechtheid, veerkracht etc.

  De bestelde goederen worden met eigen neutrale wagens bezorgd. Veelal binnen 15 werkdagen nadat we uw opdracht hebben ontvangen.

  Victor Holland heeft al vele jaren het vertrouwen van Matex om grip te geven op diverse processen.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • Vorselaars Hout

  Vorselaars Hout is een gerenommeerd bedrijf en marktleider op het gebied van het produceren van massief & multi-plank houten vloerendelen.    
  Vorselaars Hout..sprankelend jong. Sinds 1971 

  Vorselaars Hout is een familiebedrijf dat kan bogen op enkele decennia ervaring in de verwerking van hout en zich gaandeweg heeft gespecialiseerd in de productie en levering van massief en multi-plank vloerdelen met een "bijzondere"afmeting. Zelfs vloerdelen van 26-28-35 cm. zijn leverbaar!

  Eigen high-tech machinepark voor alle bewerkingen

  Vanuit het moderne, volledig voor dit doel ontworpen en gebouwd bedrijfspand op het uitstekend bereikbare industrieterrein "Vossenberg" te Tilburg, levert het bedrijf massief houten vloerdelen en multi-plank vloerdelen op bestelling, uit eigen, volledig geautomatiseerde productie.

  Kwaliteit snel geleverd, tegen aantrekkelijke prijs

  Doordat Vorselaars Hout alles in eigen hand heeft, van drogen van het ruwe hout tot transport van de vloeren, kan snel worden geleverd tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

  Vanuit het moderne, volledig voor dit doel ontworpen en gebouwd bedrijfspand op het uitstekend bereikbare industrieterrein "Vossenberg" te Tilburg, levert het bedrijf massief houten vloerdelen en multi-plank vloerdelen op bestelling, uit eigen, volledig geautomatiseerde productie.

  Victor Holland heeft al vele jaren het vertrouwen grip te geven op de vele processen binnen Vorselaars Hout!

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • U?

  Ieder project gaan we in met de intentie u een referentklant te laten worden!

  Ons motto beloven = doen passen we in ieder project toe.

  Victor Holland is niets menselijks vreemd. Soms zit het ook weleens onverwacht tegen. Waar gewerkt wordt...

  Wanneer echter gestreefd wordt naar het maximale komt het altijd wel goed. Linksom of rechtsom. Als Victor Holland een oplossing beloofd heeft...Kunt u een pracht oplossing verwachten.

  Laat u informeren hoe u ook een van onze tevreden klanten kunt worden. Graag informeren wij u over onze werkwijze. Tot morgen?

  Wilt u meer informatie? Neem contact op met Victor Holland.
  Telefoon: +31 (0)165 56 70 67 of stuur een e-mail naar sales@victorholland.nl

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image
 • ProQares - a TNO company

  ProQares is een volle dochteronderneming van TNO, de Nederland Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek. ProQares bouwt voort op meer dan 50 jaar ervaring in het testen, prestatie-evaluatie en de certificering van persoonlijke en collectieve beschermingsmiddelen tegen chemische en biologische bedreigingen.
   


  Onze activiteiten zijn gewijd aan de ontwikkeling en uitvoering van de testmethoden aan fabrikanten en eindgebruikers van beschermingsmiddelen te ondersteunen. Binnen onze unieke faciliteiten kunnen we werken met de meest giftige stoffen die de mens, met inbegrip van stoffen voor chemische oorlogvoering (CWA) en toxische industriële chemicaliën / materialen (TIC / TIM's).

  Via ons moederbedrijf TNO hebben we toegang tot wetenschappelijke back-up en andere testfaciliteiten die u kunnen helpen om uw ontwikkeling en het testen van behoeften te voldoen.

  Om de processen op kantoor in goede banen te leiden heeft Victor Holland het vertrouwen gekregen om met Exact Globe en Exact Synergy grip te geven op de grote hoeveelheid informatie die dagelijks te verwerken valt.

  Meer informatie?

  Na het invullen ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie. Uw gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

  Dank voor uw belangstelling. Wilt u meer informatie? Bel dan 0165 56 70 67 of e-mail sales@victorholland.nl

  Bedrijf
  Uw naam
  Telefoon
  E-mail
  project_image


  Meer projecten & referenties »