Orbis Placeholder

Optimalisatie van ERP: Management by Exception

Het Orbis TaskCentre® voorziet op een ongeëvenaarde wijze in het rapporteren middels de ‘management by Exception’ methodiek. Dit betekent dat Orbis alleen in actie komt wanneer dit vereist is. Tevens voorziet Orbis in het verder automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen die gebaseerd zijn op bestaande applicaties als Financiële software, CRM, ERP, MRP, HR en Project Management.

“Orbis stelt bedrijven in staat om hun bedrijfsprocessen beter te stroomlijnen door het samenstellen van geautomatiseerde taken op bestaande databasesystemen”.

Orbis – een uniek software product

Het stelt bedrijven in staat om hun bedrijfsprocessen beter te stroomlijnen door het samenstellen van geautomatiseerde taken op bestaande databasesystemen. Hierdoor wordt niet alleen de functionaliteit van een bestaand softwarepakket uitgebreid maar wordt er tevens een efficiency verbetering doorgevoerd en meetbaar kosten bespaard. De Orbis product range biedt een schaalbare oplossing voor zowel het MKB als voor multinationals.

‘Business Activity Monitoring’ (BAM)

De definitie van Gartner, Inc. beschrijft hoe real-time toegang tot kritische bedrijfsprocessen en Performance Indicatoren ertoe zal leiden dat een organisatie effectiever en sneller kan acteren. Dit is maar één facet van het Orbis TaskCentre®.

Gartner zegt ook dat, in tegenstelling tot traditionele real-time monitoring systemen, BAM zijn gegevens haalt vanuit meerdere applicaties en andere interne en/of externe bronnen. Hierdoor is de informatie, die veelal automatisch verstrekt wordt, veel uitgebreider, completer en breder inzetbaar. BAM zal volgens Gartner een logische uitbreiding zijn op alle bedrijfskritische applicaties en een onmisbare tool voor het integreren van meerdere applicaties.

BPA Platform

Laat al uw processen snel en gemakkelijk automatiseren en al uw software systemen integreren.

Integratie Platform

Integratie van applicaties, systemen en web-services middels een eenvoudig ‘Drag’n’Drop’ platform.

Workflow Platform

Al uw bedrijfsprocessen, hoe complex deze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren.

Portal Platform

Creëer met Portal Platform eenvoudig web-based klant-, medewerkers- en leveranciersportalen.

Orbis: Marktleider in procesautomatisering en experts in BPM, BPA en RPA.

Het Orbis ‘Drag & Drop BPA platform’ biedt vele specifieke integratie tools voor o.a. Exact, WooCommerce, HubSpot, Salesforce en SAP B1. Hiermee is uw organisatie in staat om alle bestaande software systemen met elkaar te koppelen en efficiënter in te zetten. Met behulp van dit ‘codeless’ platform kunt u eenvoudig al uw bedrijfsprocessen optimaliseren en zelfs volledig automatiseren. Of het nu om ERP, CRM, eCommerce, Marketing, Logistiek of andere branches gaat… Orbis biedt fantastische integratie oplossingen.

Placeholder Orbis Software

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Victor Holland.
Telefoon: +31 (0)165 56 70 67 of stuur een e-mail naar sales@victorholland.nl