Business Intelligence: Operationele informatiesystemen vormen de basis van uw operatie.

Alle facturen, offertes, salarissen en grootboekmutaties en veel meer zijn hierin terug te vinden. Victor Holland heeft zich al jarenlang beziggehouden met de inrichting van dergelijke informatiesystemen en helpt u ook om deze informatie om te zetten in waardevolle kennis. Want al die informatiesystemen bevatten immers een schat aan gegevens. Maar haalt u er wel alles uit wat erin zit? Hoe snel kunt u relevante managementinformatie boven tafel krijgen?

Informatie toegankelijk gepresenteerd en bondig samengevat. Juist de grote verbanden, trends en scenario’s zijn nodig om kritische beslissingen te kunnen nemen.”

Met diverse rapportagetools heeft Victor Holland zich gespecialiseerd in het creëren van duidelijke overzichten. Dit wordt bereikt door gegevens uit informatiesystemen, waaronder Exact Globe en Exact Synergy, te ontsluiten en ze te combineren tot echt relevante informatie. Wij noemen dit Business Intelligence!

Het draait hierbij niet alleen om de technische ontsluiting, maar ook om het logisch combineren van gegevens tot bruikbare informatie. Hierdoor kunt u managementrapportages en trendanalyses genereren, ad hoc rapportages opvragen en verschillende scenario’s doorrekenen.

Excel

e gebruiken Microsoft Excel-toepassingen om gebruikers te helpen data te organiseren met behulp van de vertrouwde mogelijkheden van Excel.

Power BI

Power BI is een business intelligence-tool van Microsoft waarmee krachtige dashboards kunnen worden gerealiseerd.

Reporting Services

Microsoft Report Services is een webgebaseerde rapportagetoepassing die geschikt is voor real-time inzicht in uw bedrijfsdata.

Met op maat gemaakte Excel-toepassingen helpen we gebruikers om data te organiseren met behulp van de bekende en veelzijdige mogelijkheden van Excel. Informatie kan in real-time worden opgehaald uit de databases van Exact Globe en Synergy voor diepgaande analyses. Aangezien Excel al een aanwezige en vertrouwde applicatie is in de meeste organisaties, biedt dit een toegankelijke manier om gegevens uit verschillende bronsystemen om te zetten in rapportages. We kunnen u ondersteunen bij het tot stand brengen van de databaseverbinding vanuit Excel en bij het ophalen van de juiste gegevens. Vervolgens kunt u desgewenst zelf aan de slag om de gegevens te analyseren en te rapporteren.

Met diverse visuele weergaven, drill-down opties en ondersteuning voor verschillende soorten data bronnen, is Power BI een krrachtige business intelligence-tool die uitblinkt in het visualiseren en analyseren van gegevens. Dankzij de toegankelijkheid van Power BI via smartphones en tablets kunnen besluitvormers overal en altijd toegang krijgen tot belangrijke informatie, wat de flexibiliteit en efficiëntie van uw organisatie ten goede komt.

Reporting Services, een integraal onderdeel van het Microsoft BI-portfolio, is een webgebaseerde applicatie die real-time inzicht biedt in uw bedrijfsgegevens. Met krachtige exportmogelijkheden kunnen rapportages eenvoudig naar Excel, Word of PDF worden geëxporteerd voor verdere verwerking of distributie. Met Reporting Services kunt u uw bedrijfsgegevens moeiteloos inzichtelijk maken en delen met andere teamleden, waardoor betere besluitvorming mogelijk wordt.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Victor Holland.
Telefoon: +31 (0)165 56 70 67 of stuur een e-mail naar sales@victorholland.nl