Een gezonde database – de basis voor een goed informatiesysteem.

E-business stelt bedrijven in staat hun prestatie te verhogen door middel van efficiëntieverbetering. Het voegt waarde toe in termen van hogere omzet, lagere kosten en hogere klanttevredenheid. E-business vormt in combinatie met internet een belangrijke tool in de marketingmix. Met behulp van e-business ontstaan nieuwe verbindingen tussen onder andere bedrijven en consumenten.

“Voorkom vervuiling van uw gegevens! Victor Holland helpt u graag om de database in optimale conditie te houden!”

De oplossingen van Exact maken gebruik van een SQL2008, SQL2012, SQL2014 of SQL2016 database. Deze database verwerkt en slaat de informatie op zoals u deze via het informatiesysteem Exact Globe en/of Exact Synergy invoert.

Na een intensieve werkperiode vraagt de database ook onderhoud. Vervuiling, grote logbestanden en andere oorzaken kunnen voor vertraging van uw systeem zorgen.

Daarnaast kan het belangrijk zijn bepaalde instellingen in de applicatie ‘zeker te stellen’. Denk bijvoorbeeld aan de essentiële instellingen van uw logistieke administratie voor een juiste MRP berekening. Victor Holland kan deze instellingen eenvoudig voor u afdwingen in de database. Zo voorkomt u vervuiling van uw gegevens.

Victor Holland helpt u graag om de database in optimale conditie te houden!

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Victor Holland.
Telefoon: +31 (0)165 56 70 67 of stuur een e-mail naar sales@victorholland.nl