Software oplossingen om Processen en Afdelingen te verbinden

Met ons uitgebreide portfolio is Victor Holland ervan overtuigd dat we u prachtige oplossingen kunnen bieden in verschillende marktsegmenten. Het is onze drive om productie, logistieke en projectmatige organisaties bedrijfseconomisch te laten excelleren.

“De volledige integratie van al uw bedrijfsprocessen, dat is hét kernpunt van onze implementatieaanpak.”

Geen wonder, het is meteen ook de meest zwaarwegende reden om te investeren in een nieuw systeem. Ongeacht of het daarbij gaat om het aansturen van het ontwerpproces, de kwaliteitsbewaking, de logistiek of de productie, Exact heeft de oplossing.

De voordelen van integratie van uw bedrijfsprocessen voor uw organisatie zijn legio. Wat te denken van een optimale productiebezetting en een goede logistiek? Of van het in kaart kunnen brengen van afnamepatronen, klantcontacten en bijvoorbeeld elektronische orders?

Exact Globe

Exact Synergy

Exact Software

De voordelen van Exact software zijn groot. Om er een paar te noemen: een snelle terugverdientijd, een snelle implementatie en een hoge mate van continuïteit voor uw automatiseringsoplossing.

Exact heeft wereldwijd 150.000 relaties, wat een garantie biedt voor de toekomst. Dankzij deze uitgebreide klantenbasis is Exact in staat om nu en in de toekomst de meest moderne software te blijven ontwikkelen en te onderhouden.

Als Exact partner met jarenlange ervaring kunnen we u helpen met de inrichting en optimalisatie van onder andere Exact Globe en Exact Synergy.

Orbis Software

Het Orbis BPA Platform biedt de mogelijkheid om processen snel en moeiteloos te automatiseren en naadloos te integreren met andere interne systemen. Dankzij innovatieve ‘drag-and-drop’ technologie wordt het eenvoudig om handmatige, foutgevoelige en tijdrovende processen te automatiseren. Met de Orbis ’toolbox’ transformeren we uw reactieve bedrijfsprocessen tot proactieve processen. Orbis biedt standaardintegraties voor Exact Globe, Exact Synergy, en een scala aan online platforms zoals WooCommerce, Shopify, Salesforce, Mailchimp, Bol.com en nog veel meer, waarmee krachtige koppelingen snel kunnen worden gerealiseerd.

Andere oplossingen

Andere tools en oplossingen waarmee we graag werken om uw bedrijfsvoering te optimaliseren, zijn onder andere:

  • Microsoft reporting services en Power BI voor het creëren van krachtige rapportages en dashboards.
  • Autodoc HSE voor het verwerken en distribueren van documenten zoals verkoopfacturen, pakbonnen, salarisstroken, en meer
  • Scansys ImageCapture voor het digitaal verwerken en goedkeuren van inkoopfacturen
  • Microsoft SQL Server en aanverwante tools als Integration services en Analisys services voor het opslaan, distribueren, analyseren en rapporteren van gegevens

Dit alles is geïntegreerd in een systeem dat naadloos meegroeit met uw organisatie en uw bedrijf altijd voorziet van juiste, goed gefundeerde en actuele informatie, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen voor de toekomst.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Victor Holland.
Telefoon: +31 (0)165 56 70 67 of stuur een e-mail naar sales@victorholland.nl