Placeholder

Informatie is meer dan ooit een primaire levensbehoefte.

Niet alleen voor uw klanten en leveranciers maar ook voor uw eigen organisatie. Onze leverancier Exact Software voorziet in Exact Globe, een standaard ERP-applicatie, waarmee uw informatievoorziening uitstekend is te stroomlijnen. Afhankelijk van uw informatiebehoefte wordt dit aangevuld met ondersteunende producten.

“Voor ons is Enterprise Resource Planning (ERP) al ruim twintig jaar vertrouwd terrein. Met deze kennis en ervaring creëert u een goede uitgangspositie om efficiënter en winstgevender te ondernemen”.

De kracht van kennis

Door zoveel mogelijk standaardsoftware te implementeren, bent u verzekerd van eenvoud en uitbreidingsmogelijkheden. In Exact Globe zijn er tal van mogelijkheden, en wij zorgen ervoor dat IT voor u werkt. Voor ons is uw ERP-oplossing nooit een doel op zich, maar altijd een middel om uw doelen te bereiken.

  • Kennis van zaken
  • Kennis van uw branche
  • Kennis van uw organisatie

spelen een centrale rol, waarbij we u ook de kennis aanreiken om uw investering optimaal te laten renderen. Deze aanpak is een belofte die we graag nakomen, en we gaan er zelfs verder in: Als het mogelijk is, verleggen we uw grenzen.

Standaard veelzijdig

Als het gaat om ERP, herkent u in Victor Holland een veelzijdige specialist. Wij implementeren, onderhouden en beheren het ERP-systeem Exact Globe. Bij Victor Holland kunt u de hoogste verwachtingen hebben, en dat geldt ook voor de planning, het budget en de doorlooptijden. Deze zijn uw primaire zekerheden, en die respecteren wij.

Connectivity

Voorkom fouten in uw informatieoverdracht en verhoog uw efficiency door Exact Globe+ digitaal te koppelen aan al uw ander bedrijfssystemen.

Exact Apps

Altijd en overal, snel en eenvoudig werken met de Apps van Exact. Alle applicaties zijn beveiligd, dus je informatie is veilig en toch snel toegankelijk.

Exact Private Cloud

Cloud-based Exact Globe+ software ontzorgt, beheert en houdt de software voor je up-to-date. Zo wordt werken een stuk veiliger en flexibeler!

Exact Globe: innovative ERP software

Als MKB’er wil je toegang tot de juiste nummers op het moment dat je die nodig hebt om de juiste keuzes te kunnen maken voor je onderneming. Nu en later. Beschik over de laatste technologie met Exact Globe+. Modern ogend, snel en gebruiksvriendelijk. Zo bent u klaar voor de toekomst!

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Victor Holland.
Telefoon: +31 (0)165 56 70 67 of stuur een e-mail naar sales@victorholland.nl