Projectorganisaties: tijd – geld – kwaliteit

Kennis én uren onder controle

Uw klanten stellen hoge eisen aan uw dienstverlening.
Consistentie in kennis, vaardigheden en uitstraling.
Zelf wilt u volledige controle op uw mensen, kosten én uren.
Een geïntegreerd informatiesysteem helpt u de kwaliteit van uw adviesorganisatie te bewaken.

Victor Holland helpt u de eenheid in uw organisatie te bewaken

Met een oplossing die enerzijds een uitstekend platform voor samenwerking en kennismanagement biedt, maar die daarnaast de urenregistratie, facturering en verloning van uw mensen in goede banen leidt. Alle informatie wordt gekoppeld bewaard, zodat klantendossiers een volledig en geïntegreerd overzicht per klant en project bieden. Het resultaat: een waardevol elektronisch archief, waarin u gegevens snel terugvindt.

Kennismanagement in de zakelijke dienstverlening

Kennismanagement stelt u in staat uw visie centraal beschikbaar te stellen aan de gehele organisatie, partners en klanten. Exact Synergy bevat functies voor kennismanagement waarmee u uw huisstijl bewaakt, maar daarnaast ook methodieken, bronnen, best practises en referenties kunt vastleggen. Hiermee bouwt u een centraal corpus aan teksten op, waarin u uw identiteit als adviesorganisaties stevig verankert.

Workflow en projectmanagement

Exact Software biedt een reeks van oplossingen aan die samenwerking ondersteunen. Projectteams raadplegen het centrale projectdossier via internet – persoonlijke en projectplanningen, documenten, budgetten en gemaakte kosten, een persoonlijke workflow met vragen en verzoeken. Of mensen nu op dezelfde locatie werken of verspreid zijn over de wereld: u heeft één referentiepunt, dat voor iedereen gelijk is. U kunt zelfs klanten, partners en leveranciers toegang geven tot deze online omgeving.

Onze kennis op het gebied van dienstverlening stelt ons in staat nieuwe denk- en werkwijzen te vertalen in toekomstgerichte technologie. Het inrichten van klantgerichte processen en systemen vraagt om een soepele aansluiting tussen frontoffice en backoffice, een terrein waarin Victor Holland u graag van dienst is.

Oplossingen: