WELKOM BIJ VICTOR HOLLAND

Uw kennispartner op
het gebied van bedrijfssoftware oplossingen.

Victor Holland adviseert, levert en implementeert bedrijfssoftware oplossingen op basis van het Exact software platform, aangevuld met ondersteunende applicaties. Hierbij is Victor Holland dé kennispartner op het gebied van bedrijfssoftware oplossingen in (productie)logistieke en dienstverlenende organisaties. Wij realiseren merkbare verbeteringen voor onze relaties. Dit bereiken we door een solide theoretisch fundament te combineren met praktisch inzicht, waarbij de mens altijd centraal staat.

Managing Partners

Maak kennis met onze actieve en betrokken kennispartners

Arnold van Vaardegem
Arnold van VaardegemPartner & Business Consultant
Als partner en Business Consultant is Arnold verantwoordelijk voor het onderhoud en de expansie van Victor Holland. Zijn passie voor technologie gaat samen met de verkoop en implementatie van ERP en e-Business Software oplossingen.
Edwin Trouwborst
Edwin TrouwborstPartner & Business Consultant
Edwin is een IT-professional met uitgebreide ervaring op diverse gebieden binnen de IT, variërend van projectmanagement (met certificeringen in Prince II en IPMA-C), IT-infrastructuur, business applicaties en business intelligence. Zijn specialisatie ligt in Exact bedrijfssoftware.

Het is onze missie om organisaties te ontzorgen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Victor Holland is dé kennispartner op het gebied van bedrijfssoftware oplossingen in (productie)logistieke en dienstverlenende organisaties. Wij realiseren merkbare verbeteringen voor onze relaties. Dit bereiken we door een relevant theoretisch kader te combineren met praktische inzicht waarbij de mens centraal staat.

Loyaliteit

We zijn betrokken op uw organisatie

Passie

We houden van wat we doen

Gedrevenheid

Victor Holland werkt vanuit het principe beloven=doen