VICTOR HOLLAND

Informatie is meer dan ooit een primaire levensbehoefte.

Niet alleen voor uw klanten en leveranciers maar ook voor uw eigen organisatie. Voor ons is Enterprise Resource Planning (ERP) al ruim twintig jaar vertrouwd terrein. Met deze kennis en ervaring creëert u een goede uitgangspositie om efficiënter en winstgevender te ondernemen. Onze leverancier Exact Software voorziet in Exact Globe, een standaard ERP-applicatie, waarmee uw informatievoorziening uitstekend is te stroomlijnen. Afhankelijk van uw informatiebehoefte wordt dit aangevuld met ondersteunende producten.

Victor Holland organiseert al jaren praktische opleidingen voor klanten. Wij geven voorkeur aan een op-maat training, gericht op uw situatie!
Deze trainingen stellen u in staat optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten van de software van Exact.

Met een training haalt u meer uit uw Exact software!

Ondersteuning op maat, dát is wat Victor Holland uw organisatie biedt. Geen zwaar traject als u gewoon snel aan de slag wilt. Professionele dienstverlening als complexe processen om een heldere analyse vragen. Voor, tijdens en na de implementatie helpen wij u optimaal rendement uit uw bedrijfssysteem te halen.

De sleutel tot succes!

Victor Holland werkt sinds 1989 voor kleine en middelgrote organisaties.
Onze ervaring leert, dat elke organisatievorm specifieke eisen stelt aan automatisering. Op dat gegeven stemmen wij, samen met u, onze dienstverlening af.

Professionele consultants (PRINCE2-gecertificeerd) helpen u grip op het traject te houden. Een oplossing werkt pas als uw mensen begrijpen hoe die werkt. Opleiding, begeleiding en ondersteuning van uw mensen vormen een belangrijke succesfactor.

Met de juiste ondersteuning haalt u meer uit uw Exact software!

Onze specialisten staan voortdurend gereed om u te ondersteunen bij uw complexe vraagstukken.